Fonteyn Solar| Nieuwe lichtgevoeligere zonnepanelen

Fonteyn Solar

Fonteyn Solar is een bedrijf van de toekomst op het gebied van het buitenleven. Met duurzame zonne-energie willen we ons richten op een schonere omgeving. Onze solar zonnepanelen zijn daar dan ook helemaal op toegespitst. Zo wordt er bij de productie van de solar zonnepanelen zo min mogelijk energie verbruikt én maken we gebruik van de meest innovatieve technieken. De solar zonnepanelen zijn daarom in staat om een hoger rendement te produceren dan reguliere panelen. Bekijk direct onze scherp geprijsde solar zonnepanelen of kom langs.

Techniek van de solar zonnepanelen

Fonteyn Solar levert semi-transparante solar zonnepanelen. Deze solar zonnepanelen zijn erg dun, glad en strak. Ze zien er daardoor mooier uit, blijven langer schoon én zijn ze lichtgevoeliger. Door de hoge lichtgevoeligheid van de solar zonnepanelen vangen ze gedurende de dag meer licht op en zetten het licht om naar meer energie. Fel zonlicht is daarbij niet nodig. Ook bij bewolking, mist of schemering blijven de solar zonnepanelen beter produceren.

Rendement van de solar zonnepanelen

De solar zonnepanelen zijn zo lichtgevoelig dat ze geschikt zijn voor elk type dak, zowel schuin als plat. Daarnaast produceren de solar zonnepanelen bij warmere temperaturen ook constanter. De techniek is zelfs zo geraffineerd, dat bij bevuiling op het oppervlak de solar zonnepaneel volledig blijft werken. Hierdoor haalt u optimaal rendement uit de solar panelen en verdient u uw duurzame investering sneller terug. Neem contact op met de deskundigen van Fonteyn Solar en ze brengen alles voor u in kaart. Zowel technisch, als economisch.

Fonteyn Solar: een slimme keuze voor uw omgeving & budget

Met de zonnepanelen van Fonteyn Solar helpt u mee aan een beter milieu en schonere toekomst. De solar zonnepanelen produceren geluidloos energie, stoten 0% CO₂ uit en met de solar panelen maakt u uw eigen eco-footprint kleiner. Én uw energierekening wordt aanzienlijk lager. Omdat Fonteyn Solar de zonnepanelen rechtstreeks en grootschalig inkoopt, bieden wij ze aan tegen de scherpste prijzen. Daarnaast krijgt u de volgende garantie:

  • De eerste 10 jaar heeft u een vermogensgarantie van 90%
  • Tot 25 jaar heeft u een vermogensgarantie van 80%
  • Onze Fonteyn Solar zonnepanelen zijn TÜV gekeurd.

Als u interesse heeft in onze solar panelen en/of complete pakketten, neemt u dan contact op met onze adviseurs. Ze voorzien u graag van deskundige informatie en advies. U kunt ze bereiken via telefoonnummer 0577 456 040 of via het contactformulier