Zonnepanelen kopen | Fonteyn Solar

Zonnepanelen kopen

Het kopen van zonnepanelen, en daardoor investeren in duurzame energie, is een slimme keuze. Met de semi-transparante zonnepanelen van Fonteyn Solar doet u goed voor uw omgeving en wordt uw energierekening lager! Doordat de lichtgevoeligheid van de zonnepanelen hoger is dan die van reguliere panelen verdient u uw investering sneller terug. Het kopen van zonnepanelen was nog nooit zo voordelig én verantwoord. Bekijk direct onze scherp geprijsde zonnepanelen of kom langs.

Zonnepanelen met de nieuwste techniek kopen

De zonnepanelen van Fonteyn Solar zijn semi-transparant. Deze panelen zijn dunner, gladder, strakker én lichtgevoeliger. Gedurende de dag produceren de zonnepanelen daardoor meer energie. Ook bij lichtveranderingen, zoals mist, bewolking en schemering, is de productie van de Solar panelen gegarandeerd hoger. Met het kopen van Fonteyn Solar zonnepanelen investeert u dus in een duurzaam product waarmee u uw energierekening fors laat dalen.

Zonnepanelen met optimaal rendement kopen

Als u wilt investeren in duurzame zonne-energie, is het kopen van semi-transparante zonnepanelen een van de beste keuzes. De techniek van deze zonnepanelen is zo geraffineerd dat de panelen ook bij warmere temperaturen en bij bevuiling optimaal blijven werken. Het kopen van Fonteyn Solar zonnepanelen garandeert u optimaal rendement.

Zonnepanelen kopen voor schonere omgeving

Met de kwalitatieve en effectieve zonnepanelen van Fonteyn Solar verdient u uw aankoopbedrag sneller terug dan met reguliere panelen. Overweegt u om zonnepanelen te kopen? Als u de keuze maakt bespaart u daarmee niet alleen geld, maar helpt u ook mee aan een schonere toekomst. Bij de productie van deze semi-transparante zonnepanelen wordt namelijk zo min mogelijk energie verbruikt. Zo bent u er zeker van dat het kopen van solar zonnepanelen goed voor u, uw omgeving en de toekomst is.

Scherp geprijsde zonnepanelen kopen

Wij, van Fonteyn Solar, kopen onze zonnepanelen rechtstreeks en op grote schaal in. Daarom kunnen wij onze panelen, met de nieuwste techniek, tegen voordelige prijzen aanbieden. Deze garantie krijgt u erbij:

  • De eerste 10 jaar heeft u een vermogensgarantie van 90%
  • Tot 25 jaar heeft u een vermogensgarantie van 80%
  • Onze Fonteyn Solar zonnepanelen zijn TÜV gekeurd.

Onze deskundige medewerkers staan in de showroom voor u klaar om u te adviseren bij het kopen van uw solar zonnepanelen. Wilt u nu al meer informatie over de semi-transparante zonnepanelen? Neem contact op via telefoonnummer 0577 456 040 of het contactformulier