Beoordeling van Canadese zonnepanelen?

De prijzen zijn concurrerend en het bedrijf heeft een relatief lange geschiedenis van winstgevende activiteiten, dus u kunt er zeker van zijn dat ze er zijn om die garanties te ondersteunen. Een groot voordeel van Canadese zonnepanelen is hun snelle terugverdientijd. Ze hebben een extreem snel investeringsrendement en als je nu 25 jaar terug bent, kun je natuurlijk ook een zeer lang rendement zien. Het in Ontario gevestigde bedrijf, opgericht in 2001, staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige panelen.

Het Australische hoofdkantoor van Canadian Solar is gevestigd in Cremorne, Melbourne en ze hebben magazijnen in Sydney, Brisbane en Perth. Als een van de top 5 fabrikanten van zonnepanelen ter wereld heeft Canadian Solar een lange geschiedenis van succes en grote plannen voor de toekomst. De bekendste locaties voor de productie van Canadese zonnepanelen zijn China, Canada, Vietnam, Indonesië en Brazilië. Dit lagere degradatiepercentage is een grote garantie dat het panel lang meegaat en een kortere ROI heeft.

Canadian Solar heeft een groot servicenetwerk met zes grote klantenservice- en ondersteuningscentra over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Duitsland, Japan, Australië, Brazilië en China. In de toekomst kunnen er dingen veranderen, maar het lijkt erop dat 25 jaar de beste garantie is die je kunt krijgen op zonnepanelen. Deze panelen zijn echt geweldig omdat ze behoorlijk veel vermogen hebben en toch de juiste afmetingen hebben om op uw dak te passen. Naast de Chinese en Canadese faciliteiten produceert Canadian Solar ook verschillende zonnematerialen in Indonesië, Vietnam en Brazilië.

Canadezen gebruiken ook geavanceerde heterojunctieceltechnologie waarmee ze zich onderscheiden van de rest. Een systeem dat Canadese zonnepanelen gebruikt, is een goede investering, in elke staat waar zonnepanelen financieel zinvol zijn. De commerciële panelen met een groter formaat zijn echter veel krachtiger en verkrijgbaar in een breder scala aan celconfiguraties en een vermogen tot maar liefst 545 W. Volgens de garantie zullen de panelen in het eerste jaar met niet meer dan 2% dalen en over de resterende 24 jaar een gemiddelde jaarlijkse stroomafname van 0,55% per jaar.

Canadian Solar maakt uitstekende producten en ondersteunt deze met garanties die voldoen aan de industriestandaard of deze overtreffen.