Zijn Canadese zonnepanelen gemaakt in China?

Hoewel het grootste deel van hun productie in China is gevestigd, heeft Canadian Solar twee productiefaciliteiten in Ontario, Canada. Het lijkt een beetje verwarrend omdat ze Canadian Solar heten, maar bekend staan om hun Chinese productie-efficiëntie. De waarheid is dat Canadian Solar een wereldwijd bedrijf is en dat ze over de hele wereld zowel productie als assemblage hebben. Ze hebben wel productie vanuit hun vestiging in Ontario, maar toen de Ontario Power Authority onlangs de inhoudsvereisten heeft afgeschaft, verminderde CSI hun Canadese productie.

De Canadese zonnepanelen die bij Greentech Renewables worden vervoerd, worden allemaal geproduceerd en geassembleerd in China. Het in beslag nemen van zendingen dreigt zonneprojecten te vertragen, aangezien de industrie ook te maken heeft gehad met stijgende moduleprijzen en vrachtkosten - Canadian Solar Inc. Gewaarschuwd dat alle invoer van panelen uit China het risico loopt te worden vastgehouden door de VS. Douane nu de regering-Biden hard optreedt tegen vermeend arbeidsmisbruik in de regio Xinjiang.

Vier van de voorbeeldmodules van Canadian Solar zijn vanuit China naar de VS verzonden. Het kantoor werd vorige week bekleed door ambtenaren vanwege een inkoopprobleem, volgens de in Ontario gevestigde fabrikant die de meeste van zijn fabrieken in het Aziatische land heeft. Hoewel het aantal getroffen importen beperkt was, „lijkt het erop dat alle zendingen van zonnepanelen uit China worden vastgehouden door de VS. Douane- en grensbescherming, zei een woordvoerder van Canadian Solar maandag.

De inbeslagname van zendingen dreigt zonneprojecten te vertragen, aangezien de industrie ook te maken heeft gehad met stijgende moduleprijzen en vrachtkosten. Verboden invoer van apparatuur waarvoor mogelijk grondstoffen zijn gebruikt die oorspronkelijk afkomstig zijn van Hoshine Silicon Industry Co. Een welkomstmail is onderweg. Als je het niet ziet, controleer dan je map met ongewenste e-mail.

Het volgende nummer van Financial Post Top Stories is binnenkort in je inbox. Er is een probleem opgetreden bij het aanmelden. De woordvoerster van de douane ging niet in op de vraag of de verzending van zonneapparatuur was stopgezet en zei dat ze geen specifieke informatie over importeurs kon bekendmaken. Een woordvoerder van Hoshine weigerde commentaar te geven.

De Chinese zonneaandelen daalden maandag nadat analisten van Roth Capital Partners en Credit Suisse vorige week in onderzoeksnota's zeiden dat de VS, S. Het leek te zijn begonnen met het stoppen van de verzending van sommige zonnepanelen. JinkoSolar reageerde niet op berichten waarin om commentaar werd gevraagd. Zei in een e-mail dat „tot nu toe de modules niet zijn vastgehouden en dat de export van het bedrijf niet is beïnvloed”.

JinkoSolar daalde maandag maar liefst 5,3 procent, terwijl Canadian Solar maar liefst 5,1 procent daalde. Hoshine is een dominante leverancier van metallurgisch silicium dat wordt gebruikt om polysilicium te maken, een belangrijk ingrediënt in zonnepanelen en halfgeleiders wereldwijd. De woordvoerder van Canadian Solar zei dat het bedrijf niet rechtstreeks handelt met Hoshine. Eerlijk gezegd zijn er een aantal factoren, dus ik zal de meeste ervan doornemen waarvan ik denk dat ze belangrijk zijn en waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een zonnepanelenmerk.

Zeker als je een veel sneller rendement kunt halen uit Canadese 370w zonnepanelen in vergelijking met LG-panelen zoals Neon H of Neon 2.Een groot verkoopargument van Canadese zonnepanelen is nu hun nieuwe garantie van 25 jaar, dus daarom wil je een goed ondersteuningsteam hebben dat daarbij past. Ik heb hier veel meer in detail ingegaan op de nieuwe Canadese verhoging van de 370w garantie, lees deze gerust door. Ze zijn wereldwijd aanwezig, wat betekent dat ze over de hele wereld worden erkend als zonnepanelen van hoge kwaliteit, en niet alleen in Australië. De meeste modellen maken gebruik van industriestandaard technologie zoals halfgesneden monokristallijne PERC-zonnecellen, maar goedkopere modules gebruiken ook polykristallijne cellen.

Sterker nog, ik raad ten zeerste aan om het geld dat u bespaart door Canadian vs LG te gebruiken en dat geld te gebruiken om te investeren in een groter systeem. In vergelijking met Jinko en andere zonnepaneelmerken biedt Canadian vergelijkbare prestaties en garantie. Over het algemeen is dit een geweldig zonnepaneel voor commerciële bedrijven, maar ook voor grote woonhuizen om van te profiteren. Het voorziet ze nu van zonnepanelen van Sunpower en andere hoogwaardige panelen zoals LG neon- en Qcell-panelen met 20-25 jaar garanties.

Het is geweldig omdat het bifaciaal is, wat betekent dat het profiteert van de zonnestralen en zelfs via de achterkant van het paneel energie kan opwekken. Die kosten kunnen variëren op basis van de grootte van het systeem, uw locatie en de complexiteit van uw dak, evenals de beschikbaarheid van stimulansen en kortingen op zonne-energie. Ontdek hier waarvoor u in aanmerking komt. Je krijgt vrijwel gegarandeerd het dubbele van elk bedrag over de periode van 25 jaar, omdat je panelen gedekt zijn.

.