Hoeveel zonnepanelen heb je nodig om een huis in Canada te runnen?

Als je kijkt naar de gebruikelijke grootte van zonnepanelen van ongeveer 400 watt, betekent dit dat je ongeveer 20 panelen nodig hebt om je hele huis van stroom te voorzien. Dit betekent dat je in Florida 31 zonnepanelen nodig hebt om aan je energievraag van 1000 kWh per maand te voldoen. Conventionele zonnepanelen produceren doorgaans ongeveer 250 watt per paneel, met verschillende niveaus van efficiëntie. Volgens een onderzoek van het National Renewable Energy Laboratory gaan zonnepanelen 80% langer mee dan hun garantie.

Als u de zonnepanelen verticaal op uw dak plaatst, betekent dit dat uw totale hoogte (met twee rijen zonnepanelen) 2132 mm zou zijn en dat uw totale breedte (met 5 zonnepanelen naast elkaar) 2540 mm zou zijn. Dus als we ons totale verbruik delen door de verwachte output van een zonnepaneel, zien we dat ongeveer dertien zonnepanelen van deze omvang voldoende zouden zijn om een huis van die omvang van stroom te voorzien. Deze betalingsplannen zijn in feite Solar Leasing of Power Buy Agreements (PPA's), en ze zijn een gratis optie die vooraf wordt gegeven aan het zonnebedrijf of de eigenaar van de installateur. De twee belangrijkste nadelen van zonne-energie zijn de afhankelijkheid van weersomstandigheden en het onvermogen om elektriciteit te besparen.

En een micro-omvormer op elk paneel kan de stroomconversie aan de bron optimaliseren, in tegenstelling tot één grote omvormer die aan de zijkant van het huis is gemonteerd. Als je ergens woont zoals Californië, een gebied met een zeer hoge piekhoeveelheid zonlicht, hoeft je zonnestelsel niet zo groot te zijn. Om erachter te komen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, verdeel je het wattage-verbruik per uur van je huis (zie vraag nr. Het is mogelijk om volledig off-grid te gaan met energie uit zonnepanelen, maar dit is een aanzienlijke tijds- en financiële investering.

Het gemiddelde zonnepaneel is ongeveer 18 vierkante voet groot (inclusief wat bufferruimte voor rekken en tussenruimte) en produceert ongeveer 300 watt aan vermogen. Werkplaatsen en garages die een beetje stroom of licht nodig hebben, zijn ideaal voor het installeren van zonnepanelen, vooral als ze zich op uw terrein bevinden en aanzienlijk ver van uw hoofdgebouw verwijderd zijn. Zonnepanelen zien er misschien ongeveer hetzelfde uit, maar ze zijn niet precies op dezelfde manier gemaakt, dus je moet het wattage weten van de panelen die je hoopt te installeren.