Zijn Canadese zonnepanelen tier 1?

Canadian Solar werd vermeld als een tier 1-panel in het laatste Bloomberg NEF-rapport. Onder dezelfde omstandigheden zal een zeer efficiënt zonnepaneel meer elektriciteit produceren dan een paneel met een lager rendement van dezelfde grootte. Hun klantenservicelijn in Australië is 03 8609 1844 - betrokken klanten kunnen contact opnemen met deze lijn voor hulp en advies over hoe ze het vervangen van panelen onder de garantie kunnen regelen. Op basis van de herkomst en assemblage van de belangrijkste componenten worden zonnepanelen grofweg ingedeeld in Tier 1, Tier 2 en Tier 3.Elk jaar publiceert de Silicon Valley Toxics Coalition (SVTC) een rapport waarin fabrikanten van zonnepanelen worden beoordeeld op milieu- en sociale verantwoordelijkheid.

Als toonaangevende online marktplaats voor huiseigenaren die zonne-energie overwegen, is EnergySage uniek gepositioneerd om de technische specificaties van Canadese zonnepanelen te evalueren en u te helpen deze te vergelijken met andere fabrikanten op de markt. Sungrow is een van de grootste producenten van omvormers voor zonne-energie ter wereld en biedt een reeks hybride energieopslag- en omvormers voor zonne-energie voor residentiële en commerciële installaties. De totale prijs die u betaalt voor een zonne-energiesysteem met Canadese zonnepanelen varieert afhankelijk van de andere apparatuur (zoals omvormers en houders) die in de installatie worden gebruikt, en van de eigenschappen van uw dak. Een alternatief perspectief: de tabel is een gecombineerde interpretatie van de productsuite van de fabrikant op basis van elke gerespecteerde Tier-1-genomineerde lijst (opzettelijk niet gespecificeerd), waarbij rekening wordt gehouden met de Solar Analytica Assessment Criteria (zonnepanelen) voor de meetvolgorde.

Canadian Solar produceert tier 1-panelen, wat betekent dat banken en andere instellingen zowel de panelen als het bedrijf betrouwbaar genoeg vinden om een waardevolle investering te zijn. Het wordt aanbevolen dat kopers van zonnepanelen zich abonneren op betrouwbare bronnen zoals Bloomberg NEF of PV Moduletech om te helpen bepalen of de fabrikant financierbaar is voor projecten. Hoewel Canadian Solar niet zoveel eigen cellen maakt als andere fabrikanten van grote panelen, zijn ze over het algemeen meer betrokken bij de bouw van zonneparken dan de meeste andere - waaronder grootschalige PV-centrales hier in Australië. Bloomberg New Energy Finance (BNEF) als ratingsysteem om de kredietwaardigheid van zonnepaneelmerken voor banken en andere financiële instellingen te meten.

Fabrikanten van niveau 2 gebruiken gedeeltelijke robotica in hun productieproces en vertrouwen meer op handmatig werk via menselijke productielijnen.