Hoeveel zou het kosten om een zonnestelsel voor een huis te installeren?

Deze prijs is afhankelijk van de locatie, waarbij zonne-energie meer kost in regio's verder van de evenaar, zoals Alaska, en minder kost voor zonovergoten gebieden en hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, 6 dagen geleden. De manier waarop u voor uw zonnepanelen betaalt, kan ook van invloed zijn op uw totale systeemprijs, zowel op korte als op lange termijn. De ingenieur zal uw dak beoordelen om er zeker van te zijn dat het plaats biedt aan zonnepanelen en uw huidige elektrische systeem inspecteren. Er zijn ook verschillende manieren om een zonnestelsel te financieren - van zonneleningen en huurcontracten tot PPA's - zodat u de optie kunt kiezen die het beste bij u past.

Het belastingkrediet voor zonne-energie van de staat en het nettomeetbeleid werden beide opgericht in 1997, wat plaats maakte voor de grootste stijging van het aantal zonne-installaties in New York sinds de jaren 70. Door aanvullende producten zoals zonnebatterijen uit te sluiten, blijven de kosten van uw systeem laag, wat goed nieuws is voor New Yorkers. Deze prijs geldt voor de panelen en hun installatie, niet voor de omvormers, het frame, de batterijen of andere componenten. Er is zo'n breed scala aan kosten in New York omdat verschillende factoren van invloed zijn op de prijsstelling van zonneapparatuur en -arbeid.

De nationale gemiddelde prijs voor een zonne-energiesysteem van 6 kilowatt (kW) is ongeveer 10,55 cent per kilowattuur. Met zonnepanelen kunt u met het geld dat u bespaart op uw elektriciteitsrekening uw initiële installatiekosten in zeven tot 20 jaar meer dan terugverdienen. Netmeting crediteert huiseigenaren die eigenaar zijn van hun zonnestelsel voor eventuele overtollige elektriciteit die hun panelen produceren, waarbij ze in wezen alleen factureren voor hun netto energieverbruik. Aan het einde van het contract kunnen huiseigenaren het systeem verlengen, kopen of de zonnepaneelapparatuur laten verwijderen.

Hieronder vindt u enkele aanvullende overwegingen waarmee u rekening moet houden voordat u een installateur van zonnepanelen in New York inhuurt. Hieronder staan een paar vragen die EcoWatch-lezers regelmatig insturen over de kosten van zonnepanelen in New York. Deze omvatten de hoeveelheid zonlicht die uw woning bereikt, schaduw op uw dak, de oriëntatie van uw dak ten opzichte van de zon, de helling van uw dak, de grootte en kwaliteit van uw zonnepaneelsysteem en meer. Het is mogelijk om de grootte van uw huis te gebruiken om een schatting te maken van de gemiddelde kosten van uw zonnepanelen.