Is canadese zonne-energie een goed zonnepaneel?

De prijzen zijn concurrerend en het bedrijf heeft een relatief lange geschiedenis van winstgevende activiteiten, dus u kunt er zeker van zijn dat ze er zijn om die garanties te ondersteunen. Een groot voordeel van Canadese zonnepanelen is hun snelle terugverdientijd. Ze hebben een extreem snel investeringsrendement en als je nu 25 jaar terug bent, kun je natuurlijk ook een zeer lang rendement zien. Canadian Solar heeft een sterke geschiedenis in het produceren van kwaliteitspanelen met de economische steun om ervoor te zorgen dat ze aan hun garanties voldoen.

Canadian Solar produceert zonnepanelen die zijn ontworpen voor residentiële, commerciële en nutstoepassingen die scherp geprijsd zijn en een goede reputatie hebben op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel Canadese zonnepanelen een goede prijs bieden, hebben ze een lager rendement dan andere modules op de markt. Terwijl ongeveer 90% van de zonnepanelen die momenteel op de markt zijn gemaakt van silicium, kan het toevoegen van een nieuw materiaal binnenkort leiden tot het ontwerp van bestaande modules. De door u genoemde productgarantie van 12 jaar dekt u als uw zonnepaneel, buiten uw schuld, niet meer werkt of slecht presteert.

Het heeft eerlijk gezegd niet veel zin om LG te kopen als je meer geld kunt besparen met Canadian en toch wordt ondersteund door een garantie van 25 jaar. Het hoge rendement van de panelen in deze serie zorgt ervoor dat u minder panelen nodig hebt voor zonne-installaties. Een groot verkoopargument van Canadese zonnepanelen is nu natuurlijk hun nieuwe garantie van 25 jaar, dus daarom wil je een goed ondersteuningsteam hebben dat daarbij past. U weet misschien wat zonnepanelen kunnen doen: zonlicht omzetten in energie, geld besparen, energieonafhankelijkheid creëren, de verkoopwaarde van uw huis verhogen - maar.

De prestatiegarantie, ook wel een 'vermogensgarantie' genoemd, is een garantie dat uw zonnepanelen niet onder een bepaalde prestatie dalen en een goede hoeveelheid energie opwekken. Sunpower zijn gewoon de koningen van zonnepanelen, maar Canadezen geven ze nog steeds een goede run voor hun geld. Als je geïnteresseerd bent om op zonne-energie te gaan, is de kans groot dat ten minste één van de installateurs met wie je praat Canadese zonnepanelen aanbiedt. Als ik een extreem groot dakoppervlak zou hebben en de gewenste systeemgrootte zou kunnen bereiken met een paneel met standaard wattage en binnen een beperkt budget, zou Canadian Solar een uitstekende keuze zijn, aangezien ze een van de meest gerespecteerde massamerken op de markt zijn.

Dit betekent dat u vertrouwen kunt associëren met het merk en er gerust op kunt zijn dat u een populair, bekend zonnepaneel koopt. Canadese zonnepanelen zullen altijd hun plaats op de markt hebben, het is gewoon of u past bij die demografie van de markt.