Is het de moeite waard om zonnepanelen te installeren in Canada?

Een van de grootste voordelen van het installeren van zonnepanelen in Ontario is de besparing op uw energierekening. Het is zeker de moeite waard om rekening te houden met de initiële kosten, met een rendement van 100% dat kan oplopen tot 25 jaar, maar u bespaart regelmatig op uw energierekening, zelfs als de energiekosten blijven stijgen. Afhankelijk van waar je in Canada woont, kan elektriciteit je elk jaar veel geld kosten. Maar door de hoge initiële kosten van de installatie van zonnepanelen vragen veel Canadezen zich af of het de investering waard is.

Het staat buiten kijf dat het installeren van zonnepanelen vooraf een aanzienlijke investering vergt. Gelukkig zijn er incentives beschikbaar die kunnen helpen bij deze kosten. Een systeem dat Canadese zonnepanelen gebruikt, is een goede investering, in elke staat waar zonnepanelen financieel zinvol zijn. Als u klaar bent om een installateur bij u in de buurt te vinden, gebruik dan eerst onze gratis zonnecalculator om te bepalen hoeveel zonne-energie u nodig heeft voor uw specifieke woning en om schattingen te krijgen van kosten en besparingen.

Dat hangt af van de kosten van elektriciteit in uw deel van het land, de hoeveelheid zonneschijn die u krijgt en de kosten voor het installeren van de panelen. Overweeg ook de beschikbare stimulansen en kortingen. Zonne-energie ontwikkelt zich snel als een ideaal alternatief voor traditionele manieren om elektriciteit op te wekken. Voor iedereen die zijn energierekening wil verlagen en zijn ecologische voetafdruk wil helpen verkleinen, is investeren in zonne-energie een uitstekende optie, vooral in gebieden waar de elektriciteitsprijzen hoog zijn.

Er bestaat een algemene misvatting over het plaatsen van zonnepanelen in elk deel van Canada, inclusief Vancouver. Momenteel hebben de meeste plaatsen op Prince Edward Island en Saskatchewan zonnepanelen die lager zijn dan de elektriciteitsprijzen voor woningen, zowel voor vaste tarieven als voor dagtarieven. Zie het rapport The Economics of Solar Power in Canada van de NEB voor meer informatie over aannames. Het kan af en toe nodig zijn om sneeuw of gevallen bladeren van de panelen te vegen, maar dit kan worden voorkomen door de panelen in een hoek van 35 graden te plaatsen.

Stijgende energiekosten zijn een realiteit voor elke organisatie en investeren in netgekoppelde zonne-energiesystemen is een krachtige manier om de operationele kosten te verlagen. De National Energy Board heeft onlangs een onderzoek afgerond naar de financiële levensvatbaarheid van typische zonne-energieprojecten in meer dan 20.000 Canadese gemeenschappen in elke provincie en elk gebied. Als u van plan bent uw huis in de komende jaren te verkopen, kan een zonnepaneel de verkoopwaarde verhogen, maar het kan zijn dat u er niet zoveel uit haalt als u erin steekt. Dit is te danken aan het gebruik van reflecterend glas om de PV-panelen te creëren die zonlicht absorberen maar warmte weerkaatsen.

Ik heb een paar keer naar zonne-energie gekeken — voor mijn huis, een huisje van een buren in een andere provincie en een klein bedrijf. Zonnepanelen zijn een van de meest populaire trends op het gebied van duurzaam bouwen geworden omdat ze na de eerste installatie weinig onderhoud vergen. Voor inwoners en bedrijven die geen verbinding kunnen maken met het netwerk van BC Hydro, is zonne-energie een uitstekende keuze als het gaat om een betrouwbare elektriciteitsbron op uw eigendom. Beide landen hebben uiterst levensvatbare zonne-energieactiviteiten, wat bemoedigend is voor inwoners van BC en bedrijven die de overstap naar zonne-energie willen maken.