Zijn Canadese zonnepanelen gemaakt in Canada?

Hoewel het grootste deel van hun productie in China is gevestigd, heeft Canadian Solar twee productiefaciliteiten in Ontario, Canada. Het lijkt een beetje verwarrend omdat ze Canadian Solar heten, maar bekend staan om hun Chinese productie-efficiëntie. De waarheid is dat Canadian Solar een wereldwijd bedrijf is en dat ze over de hele wereld zowel productie als assemblage hebben. Ze hebben wel productie vanuit hun vestiging in Ontario, maar toen de Ontario Power Authority onlangs de inhoudsvereisten heeft afgeschaft, verminderde CSI hun Canadese productie.

De Canadese zonnepanelen die bij Greentech Renewables worden vervoerd, worden allemaal in China geproduceerd en geassembleerd. Canadian Solar is een op waarde gebaseerde fabrikant die hoogwaardige en zeer efficiënte zonnepanelen produceert. Hun productlijnen omvatten zowel monokristallijne als polykristallijne fotovoltaïsche modules, uitstekend geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Canadian Solar opereert als een wereldwijde energieleverancier met succesvolle zakelijke dochterondernemingen in 18 landen op 6 continenten.

Onze lijn Canadese zonnepanelen is een van onze aanbevolen zonnepanelen voor array-installaties, gericht op het snijvlak van waarde en kwaliteit. HELIENE Solar PV-modules worden volledig in Canada gemaakt en zijn daarom VRIJ van alle invoerrechten. HELIENE-modules die in de fabriek van Mountain Iron zijn gemaakt, vallen onder de Made in Minnesota (MiM) -wetgeving. Of u nu een tv, een auto of zonnepanelen koopt, de fabrikant moet achter zijn product staan met een sterke garantie.

De efficiëntie van uw Canadese zonnepanelen varieert afhankelijk van het specifieke model dat u voor uw systeem kiest. Het Canadian Solar Photovoltaic Testing Lab is opgericht om ervoor te zorgen dat wordt voldaan aan de internationale normen voor het testen van veiligheid en betrouwbaarheid voor zonnepanelen. Sinds deze stroombeweging hebben we een enorme toename gezien in de vraag naar Canadese zonnepanelen, dus ik zou zeggen dat het buitengewoon goed is gelukt. Sterker nog, ik raad je ten zeerste aan om het geld dat je bespaart door Canadian vs LG te gebruiken en dat geld te gebruiken om te investeren in een groter systeem.

Als er weinig ruimte op het dak is, kies dan voor de monomodules, die een rendement tot 20,8% hebben en tot 385 watt kunnen genereren in dezelfde voetafdruk als een polypaneel, met een maximum van 370 watt. Je krijgt vrijwel gegarandeerd het dubbele van elk bedrag over de periode van 25 jaar, omdat je panelen gedekt zijn. De afgelopen maanden is JinKo zo sterk in prijs gedaald dat het een van de voordeligste panelen op de markt is. Zoals ik hierboven al zei, is dit dezelfde garantie als de zonnepanelen waarvoor de hoogste investering vereist is.

Het bedrijf biedt betaalbare zonnepanelen van hoge kwaliteit en maakt deel uit van de Bloomberg tier 1-ranglijst zonnepanelen. Als de op vier na grootste zonnepanelenfabrikant ter wereld is Canadian Solar een producent van grote volumes die een breed scala aan panelen aanbiedt die doorgaans rechtstreeks concurreren met Trina Solar en Jinko Solar op prijs, prestaties en betrouwbaarheid.