Hoeveel kosten zonnepanelen in Canada?

Houd er rekening mee dat dit slechts een gemiddelde schatting is. Andere factoren, zoals hoeveel energie uw huishouden elke maand verbruikt of welke grootte u nodig heeft, hebben daardoor invloed op de uiteindelijke kosten van zonnepanelen. Zelfs als u in Canada woont, kunnen de prijzen variëren, aangezien de prijs voor elektriciteit en uren zonlicht anders is. Ook voor potentiële kopers wordt de aantrekkingskracht van het kopen van een huis met zonnepanelen steeds groter, wat betekent dat als u besluit om over een paar jaar te verkopen, die investering in zonne-energie waarde toevoegt aan uw huis.

Het installeren van zonnepanelen en de rest van het net werkt goed in Canada, het is ook de groenste manier om te gaan. Dat gezegd hebbende, zijn de kosten van zonnepanelen een aanzienlijke investering die de juiste inzet vereist en een periode van wachten op een rendement op die investering. Overstappen op zonne-energie is een investering op lange termijn die moet worden overwogen als u van plan bent nog vele jaren in uw huis te blijven. De kosten voor het installeren van zonnepanelen voor woningen in Ontario variëren afhankelijk van het merk zonnepanelen en omvormers dat u kiest, het installatiebedrijf dat u kiest om ze te installeren, het relatieve gemak of de moeilijkheid om zonnepanelen bij u thuis te installeren en natuurlijk het aantal zonnepanelen dat u nodig hebt.

Helaas heeft Canada momenteel geen federale belastingvermindering voor zonne-energie, maar sommige provincies, zoals Ontario, wel. Lokale belastingprikkels en -kortingen op zonne-energie kunnen huiseigenaren uiteindelijk duizenden besparen op een zonne-installatie, vooral wanneer ze worden gebruikt met het federale belastingkrediet voor zonne-energie. In de loop der jaren zijn de kosten van zonnepanelen gestaag gedaald, waardoor ze meer beschikbaar en gemakkelijker te installeren zijn. Deze cijfers zijn gemiddelden per provincie of territorium, waarbij installateurs van zonnepanelen bepalen wat ze in elk gebied in rekening brengen.

Om te beoordelen of het installeren van zonnepanelen de installatiekosten vooraf waard is, moet u kijken hoe lang het duurt om het systeem af te betalen. Als dit aantal u teleurstelt, houd er dan rekening mee dat zonneaannemers rekening moeten houden met verschillende factoren. Om 100% van zijn elektriciteitsverbruik te compenseren, zou een gemiddelde huiseigenaar in Ontario ongeveer een zonnepaneel van 7.500 watt moeten installeren.