Worden er zonnepanelen gemaakt in Canada?

HELIENE Solar PV-modules worden volledig in Canada gemaakt en zijn daarom VRIJ van alle invoerrechten. HELIENE-modules die in de fabriek van Mountain Iron zijn gemaakt, vallen onder de Made in Minnesota (MiM) -wetgeving. canadian solar is een op waarden gebaseerde fabrikant die hoogwaardige en hoogrenderende zonnepanelen produceert. Hun productlijnen omvatten zowel monokristallijne als polykristallijne fotovoltaïsche modules, uitstekend geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Canadian Solar opereert als een wereldwijde energieleverancier met succesvolle zakelijke dochterondernemingen in 18 landen op 6 continenten. Onze lijn Canadese zonnepanelen is een van onze aanbevolen zonnepanelen voor array-installaties, gericht op het snijvlak van waarde en kwaliteit. Canadese zonnepanelen staan over het algemeen zeer goed aangeschreven bij consumenten en zonneprofessionals en worden beschouwd als een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn tal van stimulansen en kortingen op het gebied van zonne-energie op staatsniveau die u kunnen helpen de kosten vooraf nog verder te verlagen.

Net als veel van de grote fabrikanten heeft Canadian Solar meegedaan aan de race om grootschalige, krachtige zonnepanelen te ontwikkelen voor zonneparken op nutsschaal. De beste manier om te bepalen of Canadian Solar de beste zonnepanelen voor uw huis biedt, is door meerdere offertes met verschillende opties voor zonneapparatuur te bekijken voordat u een beslissing neemt. Het bedrijf heeft ook een toegewijd team dat grote zonneparken op nutsschaal over de hele wereld ontwerpt, bouwt en exploiteert. Wij bieden een grote verscheidenheid aan producten, op maat ontworpen elektrische systemen op zonne-energie en uitstekende technische ondersteuning tijdens uw installatie.

Als de op vier na grootste zonnepanelenfabrikant ter wereld is Canadian Solar een producent van grote volumes die een breed scala aan panelen aanbiedt die doorgaans rechtstreeks concurreren met Trina Solar en Jinko Solar op prijs, prestaties en betrouwbaarheid. We bekijken de nieuwste Deep Blue 3,0-reeks panelen die zijn voorzien van enkele van de nieuwste PV-celtechnologie om de efficiëntie en duurzaamheid te verhogen. Hij startte eerst een klein bedrijf voor hernieuwbare energie en won een contract van Volkswagen voor de levering van zonneladers die werden gebruikt om de batterijen opgeladen te houden wanneer nieuwe voertuigen lange tijd op parkeerplaatsen werden gestald. Onder dezelfde omstandigheden zal een zeer efficiënt zonnepaneel meer elektriciteit produceren dan een paneel met een lager rendement van dezelfde grootte.

Volgens de garantie zullen de panelen in het eerste jaar met niet meer dan 2% dalen en over de resterende 24 jaar een gemiddelde jaarlijkse stroomafname van 0,55% per jaar. Net als de meeste andere fabrikanten in grote volumes is Canadian Solar overgestapt op het gebruik van mono-PERC-halfgesneden PERC-cellen met een hoger rendement in bijna alle panelen van de nieuwe generatie.