Hoeveel zonnepanelen zijn er nodig om Canada van stroom te voorzien?

Als we dat doen, komen we erachter dat een systeem van 8 kW voldoende is om de woning van gemiddelde grootte in Ontario van stroom te voorzien. Als je kijkt naar de gebruikelijke grootte van zonnepanelen van ongeveer 400 watt, betekent dit dat je ongeveer 20 panelen nodig hebt om je hele huis van stroom te voorzien. Dit betekent dat je in Florida 31 zonnepanelen nodig hebt om aan je energievraag van 1000 kWh per maand te voldoen. De manier waarop de ROI van zonnepanelen werkt, moet u, net als bij elk investeringsrendement, er geld in steken om er geld uit te halen.

Het FIT-programma is bedoeld voor installaties van meer dan 10 kW, terwijl het MicroFIT-programma is bedoeld om de ontwikkeling van grootschalige projecten voor hernieuwbare energie aan te moedigen, zoals residentiële fotovoltaïsche zonnecentrales (PV). Helaas heeft Canada momenteel geen federale belastingvermindering voor zonne-energie, maar sommige provincies, zoals Ontario, wel. Het volgende dat je moet weten, is hoeveel energie je panelen zullen produceren op basis van het gebied waarin je woont. De eerste factor zijn de kosten per geïnstalleerde watt, en de tweede is de grootte van het zonnepaneelsysteem dat uw woning nodig heeft.

Het wattage vertegenwoordigt de hoeveelheid vermogen die een paneel zal produceren onder een specifieke set laboratoriumomstandigheden, de zogenaamde Standard Test Conditions (STC). Er is een enigszins eenvoudige formule om je te helpen begrijpen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om off-grid te gaan en het ziet er zo uit. Als je eenmaal weet hoeveel uur piekzonlicht je omgeving ontvangt, kun je erachter komen welke grootte zonnestelsel je nodig hebt. Het enige dat u hoeft te doen, is het wattage van uw paneel vermenigvuldigen met het aantal dagelijkse piekzonuren in uw omgeving.

Als je echter op een minder zonnige plek verblijft, heb je misschien meer zonnepanelen nodig om dezelfde hoeveelheid elektriciteit te produceren als met minder panelen op een zonniger locatie. Twee belangrijke factoren die bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om off-grid te gaan, zijn afhankelijk van je energiebehoeften en de prestaties van elk paneel. De huiseigenaar levert extra energie aan het net en wordt daarvoor betaald (je kunt extra energie opslaan in zonnebatterijen), en de overheid promoot hernieuwbare energiebronnen. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u in slechts 3 stappen nauwkeurig de kosten van zonne-energie voor uw woning kunt berekenen.

Laten we aannemen dat de hele serie in Zuid-Alberta zal worden gebouwd, aangezien die regio de meeste zonne-energie ontvangt. Dit betekent in feite dat je een zonnestelsel van 6,1 kW nodig hebt om voldoende elektriciteit te produceren om je maandelijkse energieverbruik te dekken.