Maakt Canada zonnepanelen?

Hoewel het grootste deel van hun productie in China is gevestigd, heeft Canadian Solar twee productiefaciliteiten in Ontario, Canada. Het lijkt een beetje verwarrend omdat ze Canadian Solar heten, maar bekend staan om hun Chinese productie-efficiëntie. De waarheid is dat Canadian Solar een wereldwijd bedrijf is en dat ze over de hele wereld zowel productie als assemblage hebben. Ze hebben wel productie vanuit hun vestiging in Ontario, maar toen de Ontario Power Authority onlangs de inhoudsvereisten heeft afgeschaft, verminderde CSI hun Canadese productie.

De Canadese zonnepanelen die bij Greentech Renewables worden vervoerd, worden allemaal geproduceerd en geassembleerd in China. Is een beursgenoteerd bedrijf dat zonnepanelen produceert en grootschalige zonneprojecten uitvoert. De bekendste locaties voor de productie van Canadese zonnepanelen zijn China, Canada, Vietnam, Indonesië en Brazilië. Dit gezegd hebbende, hebben ze meer dan 17 wereldwijde productiefaciliteiten.

HELIENE Solar PV-modules worden volledig in Canada gemaakt en zijn daarom VRIJ van alle invoerrechten. HELIENE-modules gemaakt in de Mountain Iron-fabriek vallen onder de Made in Minnesota (MiM) -wetgeving. Canadian Solar is een op waarde gebaseerde fabrikant die hoogwaardige en zeer efficiënte zonnepanelen produceert. Hun productlijnen omvatten zowel monokristallijne als polykristallijne fotovoltaïsche modules, uitstekend geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Canadian Solar opereert als een wereldwijde energieleverancier met succesvolle zakelijke dochterondernemingen in 18 landen op 6 continenten. Onze lijn Canadese PV-zonnepanelen is een van onze aanbevolen zonnepanelen voor array-installaties, gericht op het snijvlak van waarde en kwaliteit. Canadian Solar bestaat om een verschil te maken. Focus op het creëren van een positief verschil op milieu- en wereldniveau.

Het bedrijf wil voldoen aan de verwachte behoeften van zijn klanten door het leveren van op maat gemaakte en op maat gemaakte oplossingen voor de ontwikkeling van zonnepanelen. Ze zijn een toonaangevende fabrikant die wereldwijd bekend staat om hun productie van fotovoltaïsche producten. Canadian Solar heeft een geografisch gediversifieerde pijplijn van energieprojecten op nutsschaal, die in staat zijn om aan projectbehoeften te voldoen tegen een kostenconcurrerend tarief in binnen- en buitenland. Canadian Solar exploiteert drie technologisch geavanceerde zonne-onderzoekscentra voor cellen, modules en systemen.

Ze hebben een team van meer dan 400 wetenschappers, ingenieurs en technici in dienst om onderzoek te doen naar cel- en moduletechnologie. Het bedrijf is strategische onderzoeks- en ontwikkelingspartnerschappen aangegaan met NREL, ECN en DuPont. Ze hebben ook meer dan 400 wereldwijde patenten voor hun technologieën en productietechnieken. Hun PV-modules zijn getest en gecertificeerd voor zwaardere omstandigheden en een langere levensduur dan veel andere fabrikanten.

Voor meer informatie over Canadian Solar, scroll naar beneden bij de productlijn die we aanbieden voor meer informatie. Lees hier het Wikipedia-artikel voor meer informatie over Canadian Solar. Canadian Solar streeft ernaar een verandering teweeg te brengen op onze planeet door te focussen op een wereldwijde benadering van klimaatzaken en de samenleving. Voor klanten, collega's, partners, investeerders en iedereen die door hun producten wordt beïnvloed; het bedrijf streeft ernaar een standaard te stellen voor mededogen en positieve invloed.

Het leveren van uitzonderlijke zonneproducten en -diensten die voldoen aan de specifieke behoeften van degenen die binnen en buiten de organisatie betrokken zijn. Enkele hoogtepunten van wat dit bedrijf in de tabel heeft gebracht, worden hieronder toegelicht. Meer informatie over Canadian Solar vind je hier op hun website. Kijk hoe Canadian Solar het verschil maakt.

Het bedrijf biedt betaalbare zonnepanelen van hoge kwaliteit en maakt deel uit van de Bloomberg tier 1-ranglijst zonnepanelen. Dit laat opnieuw zien hoe deze zonnepanelen zijn ontworpen om lang te presteren en een goede investering zouden zijn. Vooral als je een veel sneller rendement kunt halen uit Canadese 370w zonnepanelen in vergelijking met LG-panelen zoals Neon H of Neon 2.Ook hebben Canadese zonnepanelen een enorme garantie van 25 jaar en dit is zo goed als je op dit moment kunt krijgen in de branche. We beoordelen de Tesla Powerwall 2 en de nieuwe Powerwall Plus-batterijsystemen, samen met de nieuwe Tesla-omvormer voor zonne-energie met een innovatief ontwerp en een uniek vloeistofkoelsysteem.

De beste manier om te bepalen of Canadian Solar de beste zonnepanelen voor uw huis biedt, is door meerdere offertes met verschillende opties voor zonneapparatuur te bekijken voordat u een beslissing neemt. Een groot verkoopargument van Canadese zonnepanelen is nu natuurlijk hun nieuwe garantie van 25 jaar, dus daarom wilt u een goed ondersteuningsteam hebben dat daarbij past. Canadian Solar biedt op de meeste modellen standaard een fabrieksgarantie van 12 jaar en een prestatiegarantie van 25 jaar met over het algemeen goede service en ondersteuning in het geval van een garantieclaim. Wij bieden een grote verscheidenheid aan producten, op maat ontworpen elektrische zonne-energiesystemen en uitstekende technische ondersteuning tijdens uw installatie.

Zoals ik hierboven al zei, is dit dezelfde garantie als de zonnepanelen die de hoogste investering vergen. Canadese zonnepanelen werden in 2001 opgericht door Shawn Qu en zijn nu de 5e grootste producent van zonnepanelen ter wereld. Ik kreeg een Chinees panel aangeboden en ze werden geweigerd omdat ik zou willen dat mijn spullen in de VS, Canada of Duitsland worden vervaardigd. EnergySage heeft de productspecificaties van elke Canadese zonnepaneelserie herzien om uw zonneonderzoeksproces eenvoudiger te maken.

.