Zijn Canadese zonnepanelen van goede kwaliteit?

De prijzen zijn concurrerend en het bedrijf heeft een relatief lange geschiedenis van winstgevende activiteiten, dus u kunt er zeker van zijn dat ze er zijn om die garanties te ondersteunen. Dit lagere degradatiepercentage is een grote garantie dat het panel lang meegaat en een kortere ROI heeft. canadian solar heeft een groot servicenetwerk met zes grote klantenservice- en ondersteuningscentra over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Duitsland, Japan, Australië, Brazilië en China. Terwijl ongeveer 90% van de zonnepanelen die momenteel op de markt zijn gemaakt van silicium, kan het toevoegen van een nieuw materiaal binnenkort leiden tot het ontwerp van bestaande modules.

Hieronder bespreken we hoe hun zonnepanelen zich verhouden tot andere topmerken en of je erop kunt vertrouwen dat ze tientallen jaren meegaan op je dak. Canadian Solar heeft in samenwerking met CSA Services het zonnestelsel op de drie locaties gebouwd, deze installatie bevatte ultramoderne producten en een innovatieve dakmontagestructuur. Ku-zonnepanelen behouden 97,5% van hun vermogen gedurende het eerste jaar en een afbraakpercentage van 0,5% in de daaropvolgende jaren. Grote merken zoals zonnepanelen van LG en Sunpower bieden uitstekende kwaliteit, garanties en prestaties, maar ze zijn bijna twee keer zo duur als Canadese panelen.

Hoewel de garantie van Canadian Solar vergelijkbaar is met die van veel andere bedrijven op de markt, overtreffen andere bekende modulefabrikanten hun dekking. Het in Ontario gevestigde bedrijf, opgericht in 2001, staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige panelen. Canadian Solar, opgericht in 2001 door Dr. Shawn Qu, is uitgegroeid tot een van's werelds toonaangevende fabrikanten van zonnepanelen met ongeveer 14.000 werknemers en meer dan 500 onderzoekers en ingenieurs.

REC Group, opgericht in Noorwegen in 1996, is het toonaangevende Europese merk voor zonnepanelen en levert duurzame en hoogwaardige producten, diensten en investeringen. Het Australische hoofdkantoor van Canadian Solar is gevestigd in Cremorne, Melbourne en ze hebben magazijnen in Sydney, Brisbane en Perth. Bifaciale technologie in combinatie met tweecellige technologie is ook een enorme doorbraak, waardoor de schaduwtolerantie van de zonnecellen wordt verbeterd en de temperatuur van de hotspots wordt verlaagd. De meeste zonnepanelen garanderen een maximale degradatiegraad van 2,5% in het eerste jaar en 0,7% per jaar daarna tot het 25e jaar, waardoor een resterende productie van ~ 80% van de nominale waarde overblijft.

Canadian Solar produceert zonnepanelen die zijn ontworpen voor residentiële, commerciële en nutstoepassingen die scherp geprijsd zijn en een goede reputatie hebben op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.