Is Canadian Solar een Chinees bedrijf?

Over canadian solar Het is een Canadees bedrijf dat nog steeds wordt gerund door de oprichter, Dr. Ondanks dat het bedrijf Canadees is, heeft het weinig zaken in Canada. De productie vindt voornamelijk plaats in China en ontwikkelt projecten over de hele wereld. Is een beursgenoteerd bedrijf dat zonnepanelen produceert en grootschalige zonneprojecten uitvoert.

Canadian Solar heeft zijn hoofdkantoor in Ontario, maar heeft een grote productieaanwezigheid in China en maakt gebruik van daar gevestigde accountants. Het bedrijf zei dat het zich volledig inzet voor zijn aandeelhouders en de NASDAQ-notering. Het lijkt een beetje verwarrend omdat ze Canadian Solar heten, maar bekend staan om hun Chinese productie-efficiëntie. De waarheid is dat Canadian Solar een wereldwijd bedrijf is en dat ze over de hele wereld zowel productie als assemblage hebben.

Ze hebben wel productie vanuit hun vestiging in Ontario, maar toen de Ontario Power Authority onlangs de inhoudsvereisten heeft afgeschaft, verminderde CSI hun Canadese productie. De Canadese zonnepanelen die bij Greentech Renewables worden vervoerd, worden allemaal in China geproduceerd en geassembleerd. Canadian Solar biedt zonnepanelen, zonne-energiesystemen, off-grid zonnehuissystemen en andere zonneproducten aan. Met inbegrip van twee productiefaciliteiten in Ontario heeft Canadian Solar wereldwijd bijna 9.000 werknemers in dienst.

In de zonne-industrie is het ook gebruikelijk dat bedrijven hun hoofdkantoor in het ene land hebben, maar hun productiefaciliteiten in een ander land hebben. REC Solar is opgericht in Noorwegen en produceert in Singapore, maar grappig genoeg is het nu eigendom van een Chinees bedrijf. De wereldwijde PV-projectbusiness unit van Canadian Solar is al meer dan zes jaar actief en ontwikkelt wereldwijd PV-projecten, gespecialiseerd in projectontwikkeling, systeemontwerp, engineering en financiering. In tegenstelling tot First Solar, dat uitsluitend een paneelmaker is, is Canadian Solar ook een ontwikkelaar en verkoopt vaak projecten op nutsschaal voordat ze volledig zijn gebouwd.

De beschikbaarheid van goedkope zonneproducten van Chinese makelij heeft de kosten van zonne-energie verlaagd en bijgedragen aan een hausse in de Amerikaanse zonnecapaciteit. Al met al is de impact van tarieven op Chinese en andere geïmporteerde zonnepanelen door verschillende factoren verzacht. Omdat veel van zijn werk in China wordt gedaan, is Canadian Solar ook onderworpen aan de „Trump” dreun van hogere tarieven. Elk zonnemerk heeft een speciale pagina waar u de eerlijke feedback van huiseigenaren over hun ervaring met de zonnepanelen kunt lezen.

Ten derde maakten Chinese zonnepaneelfabrikanten gebruik van hun binnenlandse hausse op zonne-energie en massale overheidssteun om hun schaal drastisch te vergroten. Ik denk dat ze vanwege dat globalisme eerder geneigd zijn om effectief om te gaan met de volgende stappen in de zonnetechnologie dan First Solar. Als je geïnteresseerd bent in zonnepanelen, kom je zeker veel Chinese zonnepaneelmerken tegen. De regering beschuldigde Chinese zonneproducenten ervan de concurrentie te onderbieden door de Amerikaanse markt oneerlijk te overspoelen.