Hoe goed zijn Canadese zonnepanelen?

Als je klaar bent om een te vinden. Als u klaar bent om een installateur bij u in de buurt te vinden, gebruik dan eerst onze gratis zonnecalculator om te bepalen hoeveel zonne-energie u nodig heeft voor uw specifieke woning en om schattingen te krijgen van kosten en besparingen. Hieronder bespreken we hoe hun zonnepanelen zich verhouden tot andere topmerken en of je erop kunt vertrouwen dat ze tientallen jaren meegaan op je dak. canadian solar zou geen enkele hulp bieden, ze zullen het probleem overal de schuld van geven behalve hun product.

We beoordelen de Tesla Powerwall 2 en de nieuwe Powerwall Plus-batterijsystemen, samen met de nieuwe Tesla-omvormer voor zonne-energie met een innovatief ontwerp en een uniek vloeistofkoelsysteem. De efficiëntie van uw Canadese zonnepanelen varieert afhankelijk van het specifieke model dat u voor uw systeem kiest. Het in San Antonio gevestigde bedrijf voor fotovoltaïsche (PV) zonnepanelen ontwerpt, ontwerpt en assembleert hoogwaardige zonnepanelen die goed geschikt zijn. Canadese zonnepanelen bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn efficiënter dan de meeste merken op de markt.

Met wereldwijd meer dan 405 gigawatt aan zonnepanelen is Canadian Solar momenteel een van de grootste paneelbedrijven op de markt. Canadian Solar biedt op de meeste modellen standaard een fabrieksgarantie van 12 jaar en een prestatiegarantie van 25 jaar met over het algemeen goede service en ondersteuning in geval van een garantieclaim. Hoewel het feit dat het bedrijf alleen zonnepanelen produceert een risico kan zijn in termen van productdiversiteit en afhankelijkheid van de sector, blijkt uit hun rapportage dat ze een vrij sterke financiële positie hebben. Hoewel het grootste deel van hun productie in China is gevestigd, heeft Canadian Solar twee productiefaciliteiten in Ontario, Canada.

U weet misschien wat zonnepanelen kunnen doen: zonlicht omzetten in energie, geld besparen, energieonafhankelijkheid creëren, de verkoopwaarde van uw huis verhogen - maar. Ku-zonnepanelen behouden 97,5% van hun vermogen gedurende het eerste jaar en een afbraakpercentage van 0,5% in de daaropvolgende jaren. Canadese zonnepanelen staan over het algemeen zeer goed aangeschreven bij consumenten en zonneprofessionals en worden beschouwd als een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.