Hoeveel zonnepanelen zijn er nodig voor een huis van 2100 m²?

Afhankelijk van het type paneel dat je kiest, een systeem hiervan. LADWP berekent dit type gemiddelde bijvoorbeeld op 2 watt voor elke vierkante voet. Een huis van 2.000 vierkante meter zou dus een zonnepaneel van 4.000 watt mogen hebben. Afhankelijk van het type paneel dat u kiest, bestaat een systeem van dit formaat tussen de 12 en 18 zonnepanelen.

Houd er rekening mee dat deze formule om het verbruik te schatten varieert afhankelijk van wie uw elektriciteit levert. Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor een oppervlakte van 1.200 m². Huis? Mensen stellen ons vaak een soortgelijke vraag wanneer ze voor het eerst kennis maken met zonne-energie. Er is echter veel meer dan alleen de grootte van uw huis of gebouw waarmee u rekening moet houden bij het bepalen van het aantal panelen dat u nodig heeft.

Een huis met twee mensen die erin wonen, zal waarschijnlijk veel minder elektriciteit verbruiken dan exact hetzelfde huis met twee volwassenen en twee tienerkinderen. Een huis met vier personen vereist een groter systeem, ook al is de grootte van het huis hetzelfde. Daarom is het moeilijk om het aantal benodigde panelen te bepalen op basis van alleen de vierkante meters van een huis. Zet hem op een plek waar de zon schijnt: de hoeveelheid direct zonlicht op je dak hangt af van waar je woont en de tijd van het jaar (nog een reden waarom Net Metering een groot voordeel is).

Gelukkig hebben we tools zoals deze Amerikaanse State Solar Resource Map van NREL en uitgebreide lokale weerstationgegevens, evenals andere software om te helpen bij het berekenen van de hoeveelheid zonneschijn in uw regio. Staten in het midden van de Atlantische regio hebben gemiddeld 4,7 uur piekzon per dag. Als precedent berekent LADWP dit type gemiddelde op 2 watt voor elke vierkante voet. Houd er rekening mee dat deze formule voor het berekenen van het verbruik varieert afhankelijk van wie uw elektriciteit produceert.

De uiteindelijke prijs van het zonnestelsel kan variëren op basis van uw locatie, maandelijkse energierekening, stimulansen en kortingen van de overheid, de staat van uw huis en lokale installatieprijzen. De gemiddelde grootte van een zonnepaneel in Californië is bijvoorbeeld kleiner dan in Massachusetts, omdat Californië meer zon krijgt dan in het noordoosten. Het installeren van zonne-energie als doe-het-zelfproject is moeilijk en zal meer kosten omdat zonnebedrijven rechtstreeks bij de fabrikanten in de groothandel kopen. Als u kiest voor panelen met een lager rendement, hebt u meer panelen in uw assortiment nodig om het beoogde productieaantal te bereiken.

We raden u aan contact op te nemen met een professional op het gebied van zonne-installaties om de exacte maat te bepalen voor een systeem dat het beste Over de levensduur van de zonnepanelen komt dit neer op 8 tot 10 cent per kWh, wat zonnepanelen de moeite waard maakt na de hoge kosten vooraf te hebben doorstaan. Afhankelijk van waar je woont, heeft het gemiddelde huis van 2.000 m² tussen de 16 en 25 premium zonnepanelen nodig om 100% van zijn elektriciteitsbehoeften te voorzien. In werkelijkheid heb je waarschijnlijk meer panelen nodig dan 20, omdat het onwaarschijnlijk is dat ze elke dag 6 uur constant zonlicht krijgen. De meest nauwkeurige manier om daar achter te komen, is door een professionele installateur van zonne-energie een analyse van uw huis te laten uitvoeren.

Met zijn expertise in groene energie heeft hij mensen kunnen helpen geld te besparen en duurzamer te leven met behulp van zonne-energie. De hoeveelheid elektriciteit die u gebruikt, is echter belangrijker voor het ontwerp van een elektrisch systeem op zonne-energie dan de vierkante meters van uw huis. Ze gaan misschien niet zo lang mee als PV-panelen omdat hun ontwerp niet veel ruimte biedt voor ventilatie, wat kan leiden tot oververhitting.