Canadese zonnepaneel prijs?

Prijzen voor op de grond gemonteerd zonnestelsel; 19, 20 KW. canadian solar is een op waarden gebaseerde fabrikant die hoogwaardige en hoogrenderende zonnepanelen produceert. Hun productlijnen omvatten zowel monokristallijne als polykristallijne fotovoltaïsche modules, uitstekend geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Canadian Solar opereert als een wereldwijde energieleverancier met succesvolle zakelijke dochterondernemingen in 18 landen op 6 continenten.

Onze lijn Canadese zonnepanelen is een van onze aanbevolen zonnepanelen voor array-installaties, gericht op het snijvlak van waarde en kwaliteit. Het Canadian Solar Photovoltaic Testing Lab is opgericht om ervoor te zorgen dat wordt voldaan aan de internationale normen voor het testen van veiligheid en betrouwbaarheid voor zonnepanelen. Het Canadese bedrijf „Canadian Solar” produceert sinds 2001 zonnepanelen en is een van de Top 10 grootste fabrikanten van zonnepanelen ter wereld. Uw zonnepanelen zullen in de loop van elk jaar waarschijnlijk meer dan een paar warme en zonnige dagen meemaken, dus idealiter hebben ze de laagst mogelijke temperatuurcoëfficiënt.

De temperatuurcoëfficiënt is een indicatie van hoe goed uw zonnepaneel minder dan ideale omstandigheden aankan. Voor elke graad boven 25° C (77° F) neemt de elektriciteitsproductie van uw zonnepaneel af met de temperatuurcoëfficiënt. Hieronder bespreken we hoe hun zonnepanelen zich verhouden tot andere topmerken en of je erop kunt vertrouwen dat ze tientallen jaren meegaan op je dak. Canadese zonnepanelen zijn betaalbaar en bieden een krachtige stroomconversie-efficiëntie voor residentiële of commerciële installaties.

De term „efficiëntie van zonnepanelen” verwijst naar hoe goed een zonnepaneel zonlicht opvangt en omzet in nuttige elektriciteit. Alle series Canadese zonnepanelen worden vervaardigd volgens de strengste technische richtlijnen, zodat elke cel en module voldoet aan de internationale normen voor kwaliteit en veiligheid. Een systeem dat Canadese zonnepanelen gebruikt, is een goede investering, in elke staat waar zonnepanelen financieel zinvol zijn. Met productiefaciliteiten in Canada, Brazilië, China, Indonesië, Thailand en Vietnam heeft Canadian Solar wereldwijd met succes 36 GW (gigawatt) aan zonnepanelen geleverd.