Hoeveel geld bespaart u eigenlijk met zonnepanelen?

Hoe meer uw systeem produceert, hoe meer u kunt besparen met zonnepanelen. Doorgaans produceert een residentiële zonne-installatie tussen de 350-850 kilowattuur (kWh) per maand. De gemiddelde woning verbruikt ongeveer 909 kWh energie per maand (volgens de Amerikaanse Energy Information Administrations), dus als u zonne-energie bezit, kunt u tot 90% besparen op uw maandelijkse elektriciteitsrekening. Het korte antwoord is ja, zonnepanelen besparen geld.

Zonnepanelen helpen niet alleen het milieu door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, maar zorgen ervoor dat u elke maand meer geld op uw bankrekening kunt houden. U bespaart door minder elektriciteit te verbruiken, een besparing die in een hogere versnelling komt als u genoeg hebt verlaagd op de elektriciteitsrekening om de installatiekosten terug te verdienen. Je zult waarschijnlijk ook meer geld verdienen als je je huis verkoopt. Zonnepanelen genereren hun eigen stroom en kunnen daarom uw maandelijkse elektriciteitsrekening aanzienlijk compenseren, zo niet elimineren.

Hoe hoger uw factuur, hoe groter de kans dat u profiteert van een overstap. Houd er echter rekening mee dat elektriciteitstarieven en -verbruik, de belangrijkste kosten op uw afschrift, volatiel zijn. Een terugverdientijd is de tijd die nodig is om uw initiële investering terug te verdienen. Met zonnepanelen kunt u na verloop van tijd genoeg geld besparen op de energierekening om de kosten vooraf te compenseren.

Hoeveel u per maand bespaart, hangt af van de grootte van uw zonnestelsel, het energieverbruik van uw huis en andere factoren. Als u zich in de juiste buurt bevindt om de efficiëntie van zonnepanelen te maximaliseren, dan zijn ze een eenvoudige aankoop, op voorwaarde dat u de kosten vooraf comfortabel kunt betalen. Sommige van deze factoren zijn gemakkelijker te berekenen dan andere, maar gemiddeld duurt het 7 tot 8 jaar voordat de meeste huiseigenaren die op EnergySage voor zonne-energie kopen, hun zonnepanelen zelf laten betalen. De sleutel tot schade aan het zonnestelsel is om deze zo vroeg mogelijk op te vangen, zodat je energiebloedingen tot een absoluut minimum kunt beperken.

Om deze reden geloven veel mensen dat het gewoon beter is om gebruik te maken van zonnekredieten om overlast bij het gebruik van zonnetechnologie te voorkomen. Een zonnestelsel in uw huis zorgt ervoor dat u een deel of al die relatie verlaat (sommige klanten geven de voorkeur aan systemen die hun elektriciteitsbehoefte verminderen, maar niet de noodzaak van het openbare elektriciteitsnet volledig elimineren). Dit kan mogelijk de hoeveelheid tijd die nodig is om uw huis te verkopen verlengen, afhankelijk van waar u woont en hoe populair zonne-energie in het gebied is. Tijdens deze periodes zul je gebruik moeten maken van je beschikbare zonnekredieten om ervoor te zorgen dat je niet meer hoeft te betalen voor je energieverbruik.

De besparingen die je kunt maken door je eigen zonnestelsel te installeren, zijn eigenlijk behoorlijk respectabel, en hoewel een redelijke mate van doe-het-zelfkennis en -vaardigheid vereist is, is het lang niet zo moeilijk en moeizaam als het helemaal opnieuw bouwen van een systeem. Hoe dan ook, het installeren van zonnepanelen zal vrijwel zeker leiden tot lagere gemiddelde maandelijkse elektriciteitskosten en kan in sommige gevallen uw maandelijkse elektriciteitsrekening elimineren. De oriëntatie van uw huis op de zon, de hoeveelheid schaduw en het daktype hebben ook invloed op de output van een zonnestelsel. Gemiddeld zijn dit de potentiële tarieven die u waarschijnlijk zult behalen als u zonne-energie terugverkoopt aan een nutsbedrijf.

Hoe meer elektriciteit uw gezin gemiddeld verbruikt en hoe uitgebreider uw zonnestelsel, hoe meer geld u op de lange termijn kunt behouden. De realiteit van zonnepanelen en elektriciteitsrekeningen is dat je waarschijnlijk nog steeds een elektriciteitsrekening hebt nadat zonnepanelen zijn geïnstalleerd. De meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat uw systeem precies naar behoren presteert, is door gebruik te maken van een zonnebewakingssysteem en er ook voor te zorgen dat uw systeem regelmatig wordt geïnspecteerd om te bepalen of het op maximale capaciteit werkt.