Is het de moeite waard om zonnepanelen te kopen in Canada?

Zonne-energie is zeker de moeite waard in Ontario Met zonnepanelen in huis kunt u geld besparen, uw ecologische voetafdruk verkleinen en uw energiekosten in de loop van de tijd verlagen. In Ontario kunt u ook binnen 10 jaar een rendement op uw investering in zonne-energie zien. Afhankelijk van waar je in Canada woont, kan elektriciteit je elk jaar veel geld kosten. Maar door de hoge initiële kosten van de installatie van zonnepanelen vragen veel Canadezen zich af of het de investering waard is.

Het belangrijkste voordeel van zonnepanelen is ongetwijfeld de besparing op uw energierekening. De initiële kosten brengen u mogelijk terug, maar u kunt in de loop van 20 tot 25 jaar een aanzienlijk rendement verwachten. Terwijl de energiekosten blijven stijgen, bespaart u voortdurend geld op uw maandelijkse productie. Het is een verstandige investering als je het mij vraagt.

Een systeem dat Canadese zonnepanelen gebruikt, is een goede investering, in elke staat waar zonnepanelen financieel zinvol zijn. Als u klaar bent om een installateur bij u in de buurt te vinden, gebruik dan eerst onze gratis zonnecalculator om te bepalen hoeveel zonne-energie u nodig heeft voor uw specifieke woning en om schattingen te krijgen van kosten en besparingen. Steilere daken vormen problemen voor technici bij het installeren van de panelen en kunnen leiden tot hogere arbeidskosten en extra kosten voor het monteren van apparatuur. Bovendien zijn zonnepanelen efficiënter bij lagere temperaturen, wat betekent dat de lagere temperaturen in Canada juist een voordeel bieden.

Canadian Solar maakt uitstekende producten en ondersteunt deze met garanties die voldoen aan de industriestandaard of deze overtreffen. Als u dit kunt doen, dan is investeren in zonnepanelen de moeite waard, aangezien de panelen ongeveer 30 jaar meegaan zonder onderhoud, behalve het schoonmaken van de sneeuw in de wintermaanden. In een recent rapport heeft de NEB de economie van residentiële zonne-energie en andere groottes van zonne-energie in het hele land onderzocht om enig perspectief te bieden. Op de meeste plaatsen in Canada zijn zonnestroomvoorzieningen lager dan de elektriciteitsprijzen voor woningen tegen tarieven op het moment van de dag in een goedkope toekomst, behalve in Quebec, Manitoba en het grootste deel van British Columbia.

Als het doel financiële besparingen zijn, dan zou er natuurlijk bezorgdheid bestaan over de vraag of het installeren van zonnepanelen te veel kost en of het misschien niet genoeg stroom opwekt om aanzienlijke besparingen op te leveren. Ik heb 29 jaar met zonne-energie gewerkt en heb momenteel een klein thermisch hydronisch systeem (max 240k but per dag). De kosten voor het installeren van zonnepanelen zijn de afgelopen vijf jaar met meer dan 50% gedaald, wat de terugverdientijd van zonnepanelen verder verkort. De Solar Energy Industries Association meldt dat de gemiddelde kosten van een residentieel zonnepaneelsysteem het afgelopen decennium met een jaarlijks gemiddelde van meer dan 60% zijn gedaald.

Mensen die zonnepanelen op hun daken willen installeren, moeten altijd advies inwinnen bij een professional en eerst een beoordeling van de locatie laten uitvoeren. Zonne-energie in Ontario — Schone, hernieuwbare energie wordt door milieudeskundigen over de hele wereld de hoogste aanbevelingen gedaan en Canada is een van de voorstanders ervan. We raden u aan de Database of State Incentives for Renewables %26 Efficiency te gebruiken om te weten te komen welke andere kortingen en belastingkortingen voor zonne-energie beschikbaar zijn in uw land. Volgens een studie over zonne-economie van de Canadian Energy Board daalt de break-evenprijs voor zonne-energie al onder de elektriciteitstarieven voor woningen in Ontario, wat betekent dat u aanzienlijke besparingen kunt verwachten door zonne-energie te installeren.