Werken zonnepanelen in Canada?

Nou, dat hoeft niet, de Canadese zonnepanelen zijn gebouwd om 112 pond per vierkante inch te weerstaan. zonnepanelen kunnen niet alleen de barre omstandigheden van een Canadese winter aan, maar ze kunnen er ook goed gedijen, mits ze goed onderhouden worden. Zonnepanelen leveren eerst stroom aan de locatie (thuis of op het bedrijf) en geven het overschot, aangedreven door Yukon Energy, terug naar het net. De installatie van zonnepanelen brengt vooraf hardware- en installatiekosten met zich mee, wat ontmoedigend kan zijn.

Gelukkig bieden de Canadese overheid en provincies enkele prikkels, zodat huiseigenaren de initiële kosten voor het installeren van zonne-energiesystemen kunnen verlagen. In Alberta kunnen mensen met zonnepanelen geld besparen door slimme meters te gebruiken en te profiteren van kortingen. Ik heb 29 jaar met zonne-energie gewerkt en heb momenteel een klein thermisch hydronisch systeem (max 240k but per dag). Strenge regels maken het moeilijk en duur om zonne-energiesystemen van meer dan 10 kW aan te sluiten op het net in Ontario, wat betekent dat delen van Ontario momenteel netbeperkt zijn.

Als uw panelen uw huis niet meer voorzien van de energie die het normaal verbruikt en uw panelen meer dan 25 jaar oud zijn, kunt u overwegen om ze te vervangen. Maar doe niet de moeite om die aan het elektriciteitsnet gekoppelde zonnepanelen weg te vegen om het energieverbruik te compenseren, ze genereren in deze tijd van het jaar niet veel energie. Hoewel sommige delen van het land slechts 250 zonuren per jaar ontvangen, is het vermeldenswaard dat zelfs op bewolkte dagen een zonnestelsel nog steeds maar liefst 30% van de elektriciteit produceert die het op een zonnige dag zou doen. Saskatchewan is de zonnigste plek in Zuid-Canada, waardoor het een geweldige plek is om over te schakelen op zonne-energie.

Canadezen kunnen profiteren van aanhoudende elektriciteitsbesparingen en financiële beloningen vooraf wanneer ze overstappen op zonne-energie. Vergeet niet dat zonnepanelen ongeveer 30 jaar meegaan en bijna geen onderhoud hebben, behalve voor het opruimen van de sneeuw. Tussen november en januari in het zuiden van Yukon, wanneer het energieverbruik een piek bereikt en de waterkrachtreservoirs dalen, produceren zonnepanelen slechts 3,3 procent van hun totale jaarlijkse productie. Je moet ook rekening houden met de hoeveelheid zonlicht in je omgeving, of je provincie al dan niet zonnepanelen aanbiedt en met de grootte van de apparatuur die je nodig hebt.

Deze fotovoltaïsche of PV-systemen kunnen energie van de zon absorberen en omzetten van zonne-energie naar elektriciteit, waardoor de elektriciteitsrekening wordt verlaagd en gebruikers belastingvoordelen krijgen. Om te beoordelen of het installeren van zonnepanelen de installatiekosten vooraf waard is, moet u kijken hoe lang het duurt om het systeem af te betalen. Bovendien begon een grote energietailer zonne-energie te kopen voor ongeveer 4x het gemiddelde kWh-tarief. MacKinnon zei dat sommige mensen interesse hebben om een zonnestelsel als back-up te krijgen tijdens stroomuitval.