Waar worden zonnepanelen gebruikt in Canada?

Steden in Saskatchewan hebben het hoogste potentieel voor de opwekking van fotovoltaïsche zonne-energie (PV) in Canada. Gemeenten in Saskatchewan worden gemiddeld blootgesteld aan de meeste zonlicht, gevolgd door gemeenten in Manitoba, Alberta, Ontario en Quebec. Zuid-Alberta en Saskatchewan zijn de zonnigste locaties in Canada en hebben daarom het hoogste zonnepotentieel. Verspreid over de prairies en door Ontario en Quebec hebben ze ook een uitstekend zonnepotentieel.

Canadian Solar is een op waarde gebaseerde fabrikant die hoogwaardige en zeer efficiënte zonnepanelen produceert. Hun productlijnen omvatten zowel monokristallijne als polykristallijne fotovoltaïsche modules, uitstekend geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. canadian solar opereert als een wereldwijde energieleverancier met succesvolle zakelijke dochterondernemingen in 18 landen op 6 continenten. Onze lijn Canadese zonnepanelen is een van onze aanbevolen zonnepanelen voor array-installaties, gericht op het snijvlak van waarde en kwaliteit.

Onlangs, begin september, kondigde het bedrijf aan dat het Georgetown Solar-project in Alberta, Canada, zijn veldstudieprogramma's voor milieu en wilde dieren en de voorlopige ontwerptechniek en het ontwerp van de inrichting met goed gevolg had doorstaan. Volgens de Canada Energy Regulator zijn de kosten de belangrijkste belemmering voor wijdverbreide opwekking van zonne-energie in Canada. Zonne-energie kan alleen overdag worden gebruikt en alleen als het zonlicht niet wordt geblokkeerd door wolken, gebouwen of andere obstakels. De geïnstalleerde capaciteit voor thermische zonne-energie heeft sinds 2004 een jaarlijkse samengestelde groei van 13,8% gekend.

De relatieve schaal tussen regio's op de zonnepotentiaalkaart is een nauwkeurige weergave van de zonnebron in heel Canada. De Canadese PV-markt is snel gegroeid en Canadese bedrijven maken zonnepanelen, besturingen, gespecialiseerde waterpompen, hoogrenderende koelkasten en verlichtingssystemen op zonne-energie. Regina, St John's en Edmonton zijn geselecteerd als de beste, slechtste en typische grote stad in Canada om te vergelijken met andere toplocaties van zonnepanelen ter wereld. Naast de FIT, die alleen beschikbaar is voor installaties van meer dan 10 kW, heeft Ontario een MicroFit-programma, gericht op het stimuleren van microgeneratie, zoals zonnepanelen op het dak van woningen.

Zelfs met een relatief kleiner zonnepotentieel zijn zonnepanelen in BC nog steeds een haalbare manier om elektriciteit op te wekken en zullen ze zichzelf ruim terugbetalen binnen hun gegarandeerde levensduur. Canada heeft een overvloed aan zonnebronnen, vooral in het zuiden van Ontario, de dichtstbevolkte regio van het land, en in het zuidoosten van Alberta en het zuidwesten van Saskatchewan. Het leveren van uitzonderlijke zonneproducten en -diensten die voldoen aan de specifieke behoeften van degenen die binnen en buiten de organisatie betrokken zijn. Canada lijkt voor sommigen misschien een vrij koud land dat niet bijzonder geschikt is voor de opwekking van zonne-energie, maar het land heeft in feite aanzienlijke bronnen van zonne-energie, vooral vanwege het grote gebied.

Het grootste deel van de Canadese PV-capaciteit bestaat uit zonne-installaties op nutsschaal, doorgaans bekend als „zonneparken”. Het bedrijf wil voldoen aan de verwachte behoeften van zijn klanten door het leveren van op maat gemaakte en op maat gemaakte oplossingen voor de ontwikkeling van zonnepanelen. Meerdere zonnepanelen kunnen worden gecombineerd tot zonnepanelen om huizen en bedrijven rechtstreeks van stroom te voorzien.