Verhogen zonnepanelen de huiswaarde in Canada?

Volgens het National Renewable Energy Laboratory wordt het installeren van zonnepanelen gezien als een upgrade, vergelijkbaar met het verbouwen van een keuken of het aanleggen van de tuin. AZTEK SOLAR is een toonaangevende residentiële en commerciële zonne-installateur in Nova Scotia en bedient Halifax, Dartmouth en de omliggende gebieden op het platteland van Nova Scotia. Voor een momentopname van hoe uw huis het zou kunnen doen met zonnepanelen, controleer uw adres op Google Project Sunroof, dat een schatting maakt van de zonnebesparingen op basis van factoren zoals weerspatronen, dakvorm, elektriciteitstarieven en meer. Locatie van uw huis — Installaties op actievere zonnemarkten kunnen u een hoger rendement op uw investering opleveren dan dezelfde installatie in een minder ontwikkelde markt.

Huiseigenaren die willen weten hoeveel stroom hun zonnepaneelsysteem kan opwekken, moeten eerst praten met een gerenommeerde aannemer voor zonnepanelen in hun regio. Zodra ze alle cijfers hebben gecontroleerd en om een schatting hebben gevraagd, kiezen veel mensen ervoor om zonnepanelen te installeren als ze hun geld binnen zeven tot 11 jaar terug kunnen krijgen. Al met al kan het van begin tot eind enkele maanden duren voordat er eindelijk zonnepanelen worden geplaatst. Zonnepanelen zijn een van de meest populaire trends op het gebied van duurzaam bouwen geworden omdat ze na de eerste installatie weinig onderhoud vergen.

Zonnepanelen worden steeds populairder omdat ze huiseigenaren helpen geld te besparen en ook huiseigenaren helpen de ecologische voetafdruk van hun huis te verkleinen. Moderne zonnepanelen zijn over het algemeen waardevoller dan oudere zonnepanelen omdat ze na verloop van tijd wat degraderen. Ondanks deze stijgende populariteit zijn veel huiseigenaren zich niet bewust van de voordelen van zonnepanelen en weten ze niet zeker hoe zonnepanelen werken. Het onderzoek controleerde op de kenmerken van het huis, zoals slaapkamers, badkamers, vierkante meters, leeftijd en locatie, om de boost van zonnepanelen in een gebied te bepalen.

Met expertise in een breed scala aan systemen, waaronder zonnepanelen (netgekoppelde) systemen, warm water op zonne-energie en zwembadverwarmingssystemen op zonne-energie, heeft AZTEK SOLAR honderden Atlantisch-Canadese huiseigenaren, landbouwbedrijven, bedrijfseigenaren en gemeenten geholpen hun energierekening te verlagen en tegelijkertijd hun CO2-uitstoot te verlagen voetafdruk. Toch maken de dalende kosten van zonnepanelen ze vandaag een veel betere deal dan tien jaar geleden. Natural Resources Canada levert fotovoltaïsche potentiële kaarten van Canada die kunnen worden gebruikt om grofweg de effectiviteit van zonnepanelen in een bepaalde regio te bepalen. De hoeveelheid stroom die zonnepanelen kunnen opwekken, is afhankelijk van de grootte van de woning, de vraag naar stroom, het aantal panelen dat op het dak is geïnstalleerd en aan hoeveel zonlicht de panelen dagelijks worden blootgesteld.