Hoeveel zonnepanelen zijn er nodig om een huis in Canada van stroom te voorzien?

Als we dat doen, komen we erachter dat een systeem van 8 kW voldoende is om de woning van gemiddelde grootte in Ontario van stroom te voorzien. Als je kijkt naar de gebruikelijke grootte van zonnepanelen van ongeveer 400 watt, betekent dit dat je ongeveer 20 panelen nodig hebt om je hele huis van stroom te voorzien. Dat komt neer op ongeveer 20 tot 25 zonnepanelen om de klus te klaren. Je kunt dezelfde formule gebruiken om te bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om je huis van stroom te voorzien.

Of u kunt de eenvoudigere route gebruiken, namelijk door naar uw energierekening te kijken om te bepalen wat u nodig hebt. Dit is meestal het duurste systeem omdat je te veel batterij nodig hebt om de hoeveelheid energie op te slaan die je huis nodig heeft. Omdat u nu weet hoeveel 1 kW zonne-energie in uw regio zal produceren, kunt u bepalen welke grootte zonnestelsel u nodig heeft om in uw elektriciteitsbehoeften te voorzien. Werkplaatsen en garages die een beetje stroom of licht nodig hebben, zijn ideaal voor het installeren van zonnepanelen, vooral als ze zich op uw terrein bevinden en aanzienlijk ver van uw hoofdgebouw verwijderd zijn.

Net als het netgekoppelde systeem is dit zonne-energiesysteem ook aangesloten op zowel uw huis als het elektriciteitsnet. Het gemiddelde Amerikaanse huis heeft tussen de 16 en 20 zonnepanelen nodig op basis van het gemiddelde elektriciteitsverbruik van 893 kilowattuur (kWh) per maand. Het is mogelijk om volledig off-grid te gaan met energie uit zonnepanelen, maar dit is een aanzienlijke tijds- en financiële investering. Installateurs van zonne-energie kunnen u ook een idee geven van de initiële kosten van zonne-energie voor uw huis en voor welke kortingen, prikkels en belastingvoordelen huiseigenaren in uw regio in aanmerking komen.

Het eigen verbruik van zonne-energie is toegenomen — meestal doordat de warmtepomp overdag draait — in het normale tempo, maar ook door het grotere systeem, dat het hogere verbruik van apparaten op bewolkte dagen compenseert. Als je het gemiddelde zonnepaneel van 250 watt wilt installeren, heb je ongeveer 28-34 zonnepanelen nodig om genoeg energie op te wekken om je hele huis van stroom te voorzien. Dankzij de lagere kosten van zonnepanelen in Alberta en de nieuwe korting op zonne-energie voor woningen en bedrijven is het opwekken van schone energie nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest. In Golden State krijgt elke huiseigenaar van zonnepanelen gefactureerd credits voor zijn extra zonne-energie tegen het winkeltarief van zijn of haar service.

Dit betekent dat je in Florida 31 zonnepanelen nodig hebt om te voldoen aan je energiebehoefte van 1000 kWh per maand.

canadian solar solar panels